Ενδοεπιχειρησιακά Προγράμματα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ είναι πιστοποιημένο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με έδρα τα Μεσόγεια Αττικής. Πραγματοποιεί  διεπιχειρησιακά και ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα πανελλαδικά  , που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ειδικότητες στελεχών ή εργαζομένων σε διάφορες επιχειρήσεις . Στόχος τους είναι να καλύψουν τις τεχνολογικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς επίσης και τις σύγχρονες μεθόδους διοίκησης επιχειρήσεων. Περιλαμβάνουν θέματα τεχνικά, τεχνολογικά, οικονομικά, πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων,  και εξειδικευμένα θέματα για συγκεκριμένους βιομηχανικούς κλάδους.


Στα ενδοεπιχειρησιακά  προγράμματα  σε συνεργασία με τις  ενδιαφερόμενες  επιχειρήσεις , σχεδιάζει και υλοποιεί κατά παραγγελία προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ειδικότερες εκπαιδευτικές ανάγκες των επιχειρήσεων.


Πιο κάτω σας επισυνάπτουμε ενδεικτικό κατάλογο εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Όλα τα προγράμματα μας μπορούν να ενταχτούν  στο ΛΑΕΚ και η εταιρία μας αναλαμβάνει να δηλώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 

Ενδοεπιχειρησιακά Προγράμματα

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 210 6612940 ή μεταβείτε στα στοιχεία επικοινωνίας

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©